Hatchimals Colleggtibles Kopen

Hatchimals colleggtibles kopenWil je Hatchimals CollEGGtibles kopen?

Met kerst werd de hele wereld verrast met een gespikkeld ei. Een ei waaruit, als je deze goed verzorgd, een knuffeldiertje tevoorschijn komt. Eenmaal uitgekomen uit het ei kan je beginnen met de opvoeding van het diertje. Je ziet jou Hatchimal opgroeien van een baby tot uiteindelijk een volwassen Hachimal.

Doordat de Hatchimals zo razend populair werden waren ze natuurlijk snel uitverkocht. Inmiddels zijn de knuffels weer volop verkrijgbaar.

Begin nu met Hatchimals Colleggtibles Kopen!

Knop Hatchimals CollEGGtibles kopen online


Wat zijn Hatchimals Colleggtibles?

De Hatchimals stellen nu met trots hun kleine broertjes en zusjes voor: De Colleggtibles. Wrijf over het paarse hartje op het ei en deze zal veranderen van kleur. Is het hartje veranderd naar roze, druk dan op de schaal en het ei zal breken. Op dat moment wordt het diertje zichtbaar en je mag voorzichtig de rest van de schaal verwijderen. Welke figuurtje heb je deze keer?

Er zijn meer dan 70 Hatchimals om te verzamelen. Allemaal zijn ze even schattig dus spaar ze allemaal! Al verkrijgbaar vanaf € 3,99

Hatchimals Colleggtibles kopen:

De kleuren van de spikkels op het ei bepalen bij welke familie de Hatchimal hoort, zoals Jungle, Oceaan of Woestijn. Deze zijn terug te vinden op de verzamelkaart. Dus in de winkel kun je alvast de kleur kiezen die je nog mist of een nog niet uitgepakt ei ruilen met je vriendje. Er zijn 9 verschillende families.

De collEGGtibles zijn verkrijgbaar in een 1-pack met 1 Colleggtible, een 2-pack met 2 Colleggtibles + nest en een Mystery 4-pack waarin 4 verschillende Colleggtibles zitten + bonus.

Je kan de kleine surprise eieren o.a. kopen bij Bol.com, Bart Smit en Intertoys. Prijzen vanaf € 3,99

Productinformatie Hatchimals Colleggtibles:

Details:

  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
    Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
  • Materiaal: kunststof.
  • Afmetingen figuur (H x B): ca. 3,2 x 2,5 cm.
  • Leeftijdsadvies: vanaf 5 jaar.
  • Uitgever: Spin Master.
  • EAN: 0778988603314

Klik op de oranje knop hieronder en begin met jouw Hatchimals Colleggtibles te Kopen: Hatchimal CollEGGtible 1-pack

Knop Hatchimals CollEGGtibles kopen online