Hatchimals Glitter Kopen

Wil je de nieuwe Hatchimals Glitter kopen?

Hatchimals Glitter Kopen

Wie herkent de Furby van een aantal jaren terug nog? De Hatchimal is de trend van 2017 die veel weg heeft van de Furby. De Hatchimal wordt geleverd in een ei waar je zorg draagt dat het ei wordt uitgebroed. Waarom een Hatchimals Glitter kopen? De Hatchimals glitter is de opvolger van de Hatchimal maar dan met een bijzonder glinsterende gekleurde vacht, nieuwe geluiden, liedjes en spelletjes. De Hatchimal Gltter is VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR!

Button Hatchimals Glitter Kopen

 

Wat is een Hatchimal?

De hatchimal is een beestje dat wordt geleverd in een groot glansend ei. Het is de bedoeling dat het beestje wordt uitgebroed om er uiteindelijk voor te gaan zorgen/opvoeden.  De Hatchimal geeft door middel van de kleur van zijn ogen aan in welke hoedanigheid hij is. Zo geeft de kleur oranje aan dat hij een boertje moet laten. Niet echt smakelijk en daarom is het ook goed om dit zo snel mogelijk af te leren. Dit doe je door de Hatchimal te kantelen. Wanneer de kleur van de ogen rood zijn gekleurd voelt de Hatchimal zich niet op zijn gemak. Het is dan aan jou de taak om er voor te zorgen. Geef hem een aai over zijn bol en je zult merken dat hij weer meer op zijn gemak is. Een boertje laat hij als zijn ogen oranje zijn, in dit geval even op het koppie tikken.

Wanneer komt de Hatchimal Glitter uit het ei?

Je ziet de meeste kinderen “dag en nacht” lopen met hun Hatchimal ei. Zij denken vaak dat de Hatchimal uit het niets uit het ei kan komen. Dat is echter niet het geval want de producent “SpinMaster“heeft ervoor gezorgd dat het ei uit komt als het daadwerkelijk in gezelschap is. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de Hatchimal uitkomt wanneer je er niet bent. Normaal komt het glinsterende pluizige diertje na ongeveer 50 minuten uit het glansende ei.

De verschillende levensfases

Een hatchimal gaat door verschillende levensfases heen. Eerst het ei uitbroeden, is je nieuwe huisdiertje uit het glansende ei dan mag je het veel liefde en aandacht geven!. Het is erg belangrijk om de hatchimal te verwennen. Want hoe meer liefde en aandacht de Hatchimal krijgt in zijn baby tijd, hoe leuker de hatchimal is in zijn peuter tijd. Uiteindelijk zal ook in de peuterfase de hatchimal voldoende aandacht moeten krijgen om een leuke en fijne kinderfase te hebben. In deze fase leert het te zingen, dansen en spelen. Geef je de hatchimal te weinig aandacht en liefde dan zul je dat ook terugzien in de verschillende levensfases waar de hatchimal door heen gaat. Elke keer bij overgang naar een andere fase zingt de knuffel “Hatchi Birthday”.

Ps. wanneer je om wat voor reden dan ook terug wilt in de tijd om de hatchimal wel voldoende tijd te geven dan is dat mogelijk! Op de onderkant van de hatchimal zit een klein pijltje met een opening waar in een klein pinnetje in past. Wanneer je dit +- 2 seconden vasthoudt zal de hatchimal gereset worden en teruggeplaatst worden naar de baby fase zodat je hem de aandacht kunt geven die hij verdient.

Hatchimals Glitter Kopen:

Naar alle verwachting kan je in de zomer van  2017 de Hatchimals Glitter kopen  in verschillende (online) winkels. Er komen 2  soorten Hatchimals: de Glitter-Pengualas en de Glitter-Draggles. Bijzonder is dat je bij aanschaf nooit weet of je een Penguala of Draggle hebt gekocht. De originele Hatchimal is online verkrijgbaar bij de bekendere speelgoedwinkels, Bol.com, BartSmit.com, Fonq.nl, Intertoys.nl en Wehkamp.nl. Zo nu en dan zijn er aanbiedingen dus klik altijd op de oranje button voor de aller laagste prijs! Prijzen vanaf  €68,23

Klik op de oranje knop hieronder en begin met jouw Hatchimals Glitter Kopen!

 

Button Hatchimals Glitter Kopen

 

Productinformatie Glitter Hatchimal:                                                                                              

geen verzendkosten!

Hatchimals Glitter Kopen