Hatchimals Owlicorns

Hatchimals Owlicorns

Hatchimals Owlicorns zijn magische diertjes die in eieren leven. Het is altijd weer een verrassing welke Hatchimal er in het ei zit! Zorg goed voor het ei, geef het liefde, raak het aan en streel het zoveel als je kunt. Alleen op deze manier zal de Owlicorn zich zelf uit het ei pikken. De geboorte van je Hatchimal duurt ongeveer 20 tot 40 minuten. Wanneer je Hatchimal is geboren dan moet je het verzorgen en natuurlijk met liefde opvoeden.
Hoe meer liefde en aandacht de Hatchimal krijgt, hoe beter deze zich ontwikkelt van baby naar peuter en kind. Dansen, lopen, spelletjes spelen en zelfs woorden nazeggen krijg je van de Hatchimal als dank voor een goede opvoeding.
Tijdens elke levensfase zal de Owlicorn nieuwe geluidjes maken en steeds beter leren praten. Met dit interactieve huisdiertje zal je je nooit meer vervelen er staat altijd wel iets te gebeuren met dit knuffeltje.
 .
 .

Hatchimals Owlicorns koop je online!

.
WebshopPrijsBestellen
Bartsmit.com€ 59,99uitverkocht
Intertoys.nl€ 46,74Uitverkocht
Bol.com € 49,99uitverkocht
Wehkamp.nl€ 56,50uitverkocht

Waarom zijn de Owlicorns zo populair? 

 

1) Zowel ouders als kinderen voelen zich aangetrokken tot de opvoeding– en schattigheidsfactor van een Owlicorn Hatchimal. Zijn voorganger, de Furby eind jaren ‘90, had ook al deze eigenschappen.

2) Ook op marktplaats zie je dat de Hatchimal goed in de smaak valt onder het grote publiek. Er worden hoge bedragen geboden voor enkele maanden oude Hatchimals.

3) Hatchimals wakkeren de nieuwsgierigheid van ouders en kinderen aan.
Wanneer je het ei koopt, weet je niet welke kleur je diertje heeft.
Kinderen en ouders voelen zich aangetrokken door dit verrassingselement. Het bewijs hiervan is te zien op de vele YouTube filmpjes!

Waar kan je Hatchimals Owlicorns kopen?

HatchimalsOwlicorn.nl is geen onderdeel van SpinMaster, maar het is een onafhankelijke website. Wij bieden alleen Hatchimals aan van de beste en goedkoopste speelgoedketens. Dus geen verkoop bij ons maar bij een van onze volgende aanbieders: BartSmit.com, Intertoys.nl, Bol.com en Speelgoeddirect.nl. Wat mag je verwachten  als je de Hatchimal Owlicorn koopt:
  •  Hatchimal
  •  Nest
  •  instructieboekje
  •  Referentiehandleiding
  • 2 AA LR6 batterijen

Wat leren kinderen van de Owlicorns;hatchimals owlicorns

1)Het leert de kinderen om voor iets te zorgen, net als een huisdier.

2)Ook leert het kind onbewust, dat liefde en zorgzaamheid zeer belangrijk zijn.

3)Tevens worden de kleuters bewust van het groei proces van baby tot kind.

 

 

 

WebshopPrijsBestellen
Bartsmit.com€ 59,99uitverkocht
Intertoys.nl€ 46,74Uitverkocht
Bol.com € 49,99uitverkocht
Wehkamp.nl€ 56,50uitverkocht

hatchimals Owlicorns