Pengualas online

De Pengualas is één van de twee leverbare varianten in Nederland. Je kunt dit diertje online kopen via diverse websites en is leverbaar in twee verschillende kleuren: roze/turqoise of gewoon roze. Zie de onderstaande tabel voor webshops die deze Penguales online aanbieden en leveren in Nederland.

WebshopPrijsBestellenVerzendkosten
Bol.com € 96,89Nu bestellengratis
Bartsmit.com€ 54,99niet voorradiggratis
Intertoys.nl€ 54,99niet voorradiggratis
Wehkamp.nl€ 65,95Nu bestellengratis
FonQ.nl€ 56,95niet voorradiggratis

Persoonlijkheid van de Pengualas

De Pengualas heeft een andere persoonlijkheid dan de Draggles. Deze is namelijk altijd blij, grappig, vriendelijk naïef en af en toe een beetje onhandig. Het hangt er vanaf hoe je je Hatchimal precies opvoedt. Het kan namelijk zijn dat het diertje een hele lieve persoonlijkheid ontwikkelt. Ook kan het zijn dat het beestje een ander soort persoonlijkheid krijgt. Je zult het diertje in ieder geval moeten opvoeden van baby naar puber en tot slot wordt het beestje nog volwassen. Of je het nu gelooft of het niet: je moet de Penguala zelfs leren lopen en praten. Je kunt spelletjes met hem spelen als ie ouder wordt.

Wat zeggen klanten over Pengualas?

Het maken van de juist keuze is altijd moeilijk: kies je nou voor de Pengualas of kies je voor de Draggles? En welke kleur kies je precies? Ga je voor enkel roze of kies je voor roze in combinatie met turqoise? Deze klanten zeggen dit over dezelfde variant:

  • Jan de Vries: ‘’Ik kocht het beestje voor mijn dochter en zij heeft er ontzettend veel plezier van.’’
  • Klein: ‘’Heel erg spannend! Mijn kleindochter was er ontzettend blij mee. Het was ontzettend spannend om af te wachten totdat het diertje uiteindelijk uitkwam. Als de kuiken eenmaal geboren is doet hij allerlei dingen. Je kunt aan de ogen zien wat hij kan en wil. Lopen en geluid maken: hij doet alles.’’
  • Anonieme klant: ‘’De Hatchimal is Hatchtastisch! De kids vinden hun beestje ontzettend leuk en hebben er uren speelplezier aan. Leuke spelletjes en ook leuke geluidjes. Het is ook niet storend als je erbij zit en met iets anders bezig bent. Echt een aanrader.’’

Penguales online bestellen

Wil je een Hatchimal kopen? Bekijk dan onderstaande tabel:

WebshopPrijsBestellenVerzendkosten
Bol.com € 96,89Nu bestellengratis
Bartsmit.com€ 54,99niet voorradiggratis
Intertoys.nl€ 54,99niet voorradiggratis
Wehkamp.nl€ 65,95Nu bestellengratis
FonQ.nl€ 56,95niet voorradiggratis